Voorwaarden

Voorwaarden voor bestelling, betaling en facturatie, levering en retournering van producten van Wolk Psychologie

1         Bestelling

1.1      Een bestelling wordt geplaatst door middel van het invullen van de benodigde gegevens voor facturatie en levering van het gekozen product/de gekozen producten op de bestelpagina van https://wolkpsychologie.nl 

1.2      De naam- en adresgegevens worden gebruikt voor het opmaken van de factuur en voor (indien er producten moeten worden verzonden) het aanmaken van een verzendlabel op de website van Post.nl  (zie Privacyverklaring

2         Betaling en facturatie

2.1      Momenteel is het uitsluitend mogelijk te betalen met een bankoverschrijving. In de toekomst worden meer betalingsmogelijkheden ingesteld.

2.2      Indien er binnen 7 dagen geen betaling is ontvangen, dan wordt de bestelling geannuleerd. 

2.3      De factuur wordt in PDF-formaat per e-mail verzonden naar het e-mailadres waarmee de bestelling is geplaatst, tenzij een afwijkend e-mailadres voor facturatie is opgegeven bij de bestelling.

3         Levering

3.1      De bestelling wordt zo spoedig mogelijk geleverd nadat de betaling is ontvangen en verwerkt. 

3.2      Er wordt een e-mail naar de klant verzonden met track en tracecode zodra de bestelling is gereedgemaakt voor verzending.

4         Retournering

3.1           Retourneren van de bestelde artikelen is mogelijk zonder opgaaf van reden.

Let op:  Retourneren van digitale PDF-bestanden en restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk. 

3.2      Retouren kunnen worden verwerkt als ze binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling worden aangemeld door een e-mail te sturen naar shop@wolkpsychologie. Dan wordt het retouradres doorgegeven.  Na aanmelding van de retour kan de zending binnen 14 dagen na aanmelding worden geretourneerd. 

3.3      De geretourneerde artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd, compleet en in de originele verpakking te worden geretourneerd in een deugdelijke verpakking (bij voorkeur waarmee de bestelling verzonden is).

Let op: De kaarten Zicht in je Binnenwereld worden in sealverpakking om de doos geleverd en het seal dient niet verbroken te zijn. Retourzending van Zicht op je Binnenwereld met geopende seal wordt niet geaccepteerd als retour.

3.4      De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de koper.  Geadviseerd wordt te verzenden met track & trace code. Het risico voor retourzending bij vermissing en schade ligt bij de afzender.

3.5      Na ontvangst van de retour wordt binnen 5 werkdagen een bevestiging van ontvangst per e-mail gestuurd. Als de retour verwerkt is wordt een creditfactuur per e-mail verzonden en wordt het betaalde bedrag binnen 10 werkdagen retour gestort op het bij bestelling gebruikte rekeningnummer.