Over Wolk Psychologie

Over Wolk Psychologie

Wolk Psychologie is eigendom van Sacha Geerlings,  Psycholoog NIP en ECHA-specialist Hoogbegaafdheid.  Ik coach jongeren en jongvolwassenen bij het maken van waardengerichte en oplossingsgerichte keuzes in hun leven. Daarnaast ben ik productontwikkelaar en illustrator/vormgever. Binnen Wolk Psychologie ontwikkel ik producten voor de begeleiding van kinderen en jongeren.

Eind 2021 heb ik Wolk Psychologie opgericht. De vorm van een wolk vind ik een mooi symbool voor de innerlijke belevingswereld (gedachtenwolkjes). Het woord wolk kun je zien als een afkorting van waardengericht en oplossingsgericht leren kiezen.  Ik ben ervan overtuigd dat het leren kiezen wat werkelijk bij je past van fundamenteel belang is voor je welbevinden en een belangrijke oplossingsrichting kan vormen voor problematiek waar onder meer hoogbegaafden mee te maken kunnen krijgen, zoals onderpresteren, motivatieproblemen en faalangst. 

Ik heb Wolk Psychologie opgericht met als doel frisse, toegankelijke en positieve producten te ontwikkelen voor coaches, hulpverleners en leerlingbegeleiders die oplossingsgericht en positief-psychologisch (willen) werken. Ik verzorg de volledige productontwikkeling zelf, van concept, naar inhoud en vormgeving.